Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kast rustiek eikenhout en staal Norah

Vanaf 1.120,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze stoere kast rustiek eikenhout en staal Norah mag in uw woning toch niet ontbreken. Gebruik hem als buffetkast of laat hem pronken in uw woonkamer. Hieronder stelt u deze industriële kast naar uw eigen wensen samen.

Afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 3654798459 Categorie:

Kast rustiek eikenhout en staal Norah is een prachtige industriële kast met lades.

Deze kast rustiek eikenhout en staal Norah is een prachtige combinatie van een boekenkast en opbergkast. Deze industriële kast van eikenhout en staal is van mooie zware kwaliteit. Deze kast heeft 4 lades met mooie stalen handgrepen voor al uw “rommeltjes” en verder open vakken voor uw mooiste woonaccessoires.

Afmetingen:

Bij deze industriële kast kunt u zelf de hoogte en breedte afmeting bepalen.
De standaard diepte van deze kast rustiek eikenhout en staal is 40cm.

Verder is het stalen frame gemaakt van koker 40x40mm en is deze kast ingelegd met 25mm dik rustiek eikenhout.

Wat ziet u bij kast rustiek eikenhout en staal Norah op de foto?

Deze kast hout en staal Norah is op de foto 200 cm breed en 200 cm hoog.
Het staal op de foto is transparant gespoten en het eikenhout heeft een transparante coating gehad.

Behandelen staal van deze industriële kast.

Waarschijnlijk heeft u de optie voor de verschillende coatings op het staal al gezien. Hierbij krijgt u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of het stalen frame te laten poedercoaten.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar, stoer en industrieel!

Maar  natuurlijk kunt u ook kiezen voor een poedercoating op het staal bij deze kast rustiek eikenhout en staal. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en bied ook nog eens goede bescherming (zeker aan te raden voor vochtigere ruimtes).
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Transparante coating op het eiken

Tussen de opties vindt u de keuze voor een transparante coating op het eiken. Wat houd dit in? Het eikenhout van de kast is onbehandeld en daardoor gevoelig voor vlekjes/kringen. Wilt u bijvoorbeeld een plantje in de kast gaan zetten waarbij de kans aanwezig is dat er water op het eiken zal komen adviseren wij zeker te gaan voor de transparante coating. Deze coating is waterafstotend, maar toch mat en geeft daardoor een minimaal kleurverschil.

Maatwerk industriële kast rustiek eikenhout en staal

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook deze kast rustiek eikenhout en staal Norah. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw woonstijl. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kast van rustiek eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Deze kast niet demontabel. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kast rustiek eikenhout en staal Norah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top