Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Boekenkast steigerhout en staal 2

Vanaf 425,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze stoere boekenkast van steigerhout en staal is een geliefd artikel in ons assortiment. De combinatie van steigerhout en staal is natuurlijk ook erg stoer. Want of je deze kast nu gaat gebruiken voor boeken, opbergmanden of uw mooiste woonaccessoires, het wordt een echte eyecatcher in uw woning.

afmetingen *

houtsoort *

coating (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Boekenkast steigerhout en staal 2 is een stoere kast voor in uw interieur.

Wat een kast he deze boekenkast van steigerhout en staal! De combinatie van hout en staal is heel populair, en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze kasten zijn echt een eye-catcher zodra u uw woning binnen stapt. Of u de kast nu ook daadwerkelijk gaat gebruiken voor boeken of misschien wel voor servies of uw mooiste pronkstukken van verre reizen.

Deze vakkenkast wordt gemaakt van stalen koker 40x40mm en naar uw keuze ingelegd met nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 40 cm.

De boekenkast van steigerhout en staal zoals op de foto is 60 cm breed en 180 cm hoog.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u waarschijnlijk al gezien dat u de keuze heeft tussen nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout. Deze houtsoorten hebben allemaal een andere uitstraling. Meer over deze verschillen en voorbeelden vindt u hier.

De boekenkast van de foto is ingelegd met old-look steigerhout.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bij de boekenkast steigerhout en staal 2 op de foto is het staal transparant gespoten.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast van steigerhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenkast steigerhout en staal 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top