Boekenkast rustiek eikenhout en staal 1

Vanaf 480,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze boekenkast van rustiek eikenhout en staal is een populair item in ons assortiment. Want of je deze kast nu gaat gebruiken voor boeken of hem gebruikt om je mooiste accesoires in uit te stallen het zal zeker een prachtige eyecatcher zijn in uw woning.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Boekenkast rustiek eikenhout en staal 1 is een stoere kast voor in uw interieur.

Wat een kast he deze boekenkast van rustiek eikenhout en staal! De combinatie van eikenhout en staal is heel populair, en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze kasten zijn echt een eye-catcher zodra u uw woning binnen stapt. Of u de kast nu ook daadwerkelijk gaat gebruiken voor boeken of misschien wel voor servies of uw mooiste pronkstukken van verre reizen.

Deze boekenkast wordt gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en naar uw keuze ingelegd met +/- 25 mm dikke rustiek eiken planken.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 40 cm.

De boekenkast van rustiek eikenhout en staal 1 zoals op de foto is 120 cm breed en 180 cm hoog.

Houtsoort

Deze boekenkast wordt gemaakt van onze rustiek eiken planken van +/- 25 mm dik.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

De boekenkast eikenhout en staal 1 zoals op de foto heeft een mat witte poedercoating op het staal.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast van rustiek eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenkast rustiek eikenhout en staal 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top