Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kast vintage eikenhout en staal Maud

Vanaf 1.160,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze kast van vintage eikenhout en staal Maud is nieuw in ons assortiment. De combinatie van het warme vintage eikenhout en het stoere staal is geweldig. Hieronder stelt u de kast naar uw eigen wensen samen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kast vintage eikenhout en staal Maud is nieuw in ons assortiment.

Deze kast vintage eikenhout en staal Maud is nieuw in ons assortiment. Misschien is het al opgevallen, maar wij zijn onwijs fan van de combinatie eikenhout en staal. En dit nieuwe model van vintage eikenhout en staal vinden wij dan zelf ook geweldig, echt een aanvulling op ons assortiment!

Deze kast vintage eikenhout en staal Maud heeft van de vloer tot 90 cm hoogte 3 lades met stoere handgrepen van staal. Ideaal voor de spulletjes die u niet in het zicht wilt opbergen. Hierboven heeft u nog 3 planken voor uw mooiste woonaccessoires.

Deze kast is ingelegd met vintage eikenhouten planken van 25mm dik. Dit is eikenhout wat is gebrand tot een warme bruin/grijze kleur. Meer hierover leest u hier. Verder is het stalen frame van deze boekenkast gemaakt van koker 25 x 25 mm.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 47 cm.
De stalen pootjes hebben een hoogte van +/- 10 cm.

De kast vintage eikenhout en staal Maud zoals op de foto is 75 cm breed en 185 cm hoog.

Eikenhout beschermen

Kast vintage eikenhout en staal Maud wordt ingelegd met onze vintage eiken planken van +/- 25 mm dik. Eikenhout is van zichzelf vrij gevoelig voor vlekjes / kringen. Om het eikenhout goed te beschermen tegen vlekjes door bijvoorbeeld vette vingers of water kunt u ervoor kiezen het eikenhout te laten coaten. Deze keuze en de bijbehorende prijs vindt u terug bij de opties.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bij de kast vintage eikenhout en staal Maud op de foto is het staal transparant gespoten.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook deze kast vintage eikenhout en staal Maud. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kast van vintage eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kast vintage eikenhout en staal Maud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top