Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kast steigerhout en staal Manon

Vanaf 405,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze kast steigerhout en staal Manon is echt een eye catcher voor in uw woning. Want of je deze kast nu gaat gebruiken voor boeken of hem gebruikt om je mooiste accessoires hij zal altijd tot zijn recht komen in uw woning.

afmetingen *

houtsoort *

coating (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kast steigerhout en staal Manon is een stoere kast voor in uw interieur.

De combinatie van hout en staal is heel populair, en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze kasten zijn echt een eye-catcher zodra u uw woning binnen stapt. In de kast is er genoeg ruimte voor al uw woonaccessoires.

Deze kast wordt gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en naar uw keuze ingelegd met nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 60 cm bij het onderste deel en 40 cm bij het bovenste deel.

De kast van steigerhout en staal Manon zoals op de foto is 120 cm breed en 200 cm hoog.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u waarschijnlijk al gezien dat u de keuze heeft tussen nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout. Deze houtsoorten hebben allemaal een andere uitstraling. Meer over deze verschillen en voorbeelden vindt u hier.

De kast steigerhout en staal Manon van de foto is ingelegd met planken van old-look steigerhout.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bij de kast steigerhout en staal Manon op de foto heeft het staal een mat zwarte poedercoating gehad.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kast van steigerhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kast steigerhout en staal Manon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top