Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

industriële kast eikenhout en staal Elise

Vanaf 1.060,00Levertijd: 3 - 9 weken

Is het geen plaatje, deze stoere, industriële kast van eikenhout en staal? Onderin de kast vindt u 3 lades met ladegeleiders (ook keuze uit soft-close). En hierboven vindt u een vakkenkast gedeelte voor al uw mooie woonaccessoires. Of bijvoorbeeld voor uw koffiezetapparaat!

coating eiken (buitenzijde) *

Behandeling staal *

ladegeleiders *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Industriële kast eikenhout en staal Elise staat prachtig in uw woonkeuken. Maar past natuurlijk ook heel goed in de woonkamer of hal.

Deze prachtige industriële kast van eikenhout en staal is gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en is ingelegd met rustiek eikenhout van +/- 25 mm dik. Deze stoere kast biedt een mooi balans tussen vakken voor mooie woonaccessoires en opbergruimte.

Afmetingen voor deze industriële kast.

Het onderste gedeelte van deze kast is 45 cm diep en 90 cm hoog met 3 lades.
Het bovenste gedeelte van deze kast is 30 cm diep en 120 cm hoog met verschillende vakken.
De totale buitenafmetingen van deze kast zijn 80 cm breed en 210 cm hoog.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bij de kast op de foto is het staal transparant gespoten.

Coating op het eikenhout van deze industriële kast eikenhout en staal Elise.

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat het eiken niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat de meubels die u koopt passen bij u en uw woning. Qua ontwerp, samenstelling en natuurlijk qua afmetingen. Daarom kunt u bij ons ook terecht om een eigen ontwerp te laten maken. Voor meer informatie, prijzen en levertijden kunt u het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Montage

Deze industriële kast eikenhout en staal Elise wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “industriële kast eikenhout en staal Elise” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top