Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Boekenkast rustiek eikenhout en staal 5

Vanaf 680,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze stoere boekenkast van rustiek eikenhout en staal is prachtig voor in de woonkamer. Maar natuurlijk ook voor de keuken of in het bedrijf. Stel deze boekenkast hieronder volgens uw eigen wensen samen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 34876434 Categorie:

Boekenkast rustiek eikenhout en staal 5 is een industriële kast voor in uw interieur.

Deze boekenkast van rustiek eikenhout en staal is toch een plaatje! De combinatie van hout en staal is onwijs populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze kast zal niet onopgemerkt blijven. Of u de kast nu ook daadwerkelijk gaat gebruiken voor boeken of misschien wel voor servies of uw mooiste pronkstukken. Natuurlijk is deze kast ook erg geschikt voor op het bedrijf.

Deze vakkenkast wordt gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en wordt ingelegd met rustiek eiken planken van +/- 25 mm dik.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 40 cm.

De boekenkast van rustiek eikenhout en staal zoals op de foto is 120 cm breed en 220 cm hoog.

Houtsoort boekenkast rustiek eikenhout en staal 5

Deze boekenkast wordt ingelegd met rustiek eiken planken van +/- 25 mm dik.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bij de boekenkast rustiek eikenhout en staal 5 op de foto is het staal transparant gespoten.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast van rustiek eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenkast rustiek eikenhout en staal 5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top