Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten kinderbureau Evan

Vanaf 340,00Levertijd: 3 - 9 weken

Dit steigerhouten kinderbureau Evan is perfect voor op de kinderkamer / tienerkamer. Met een opbergkast aan beide kanten is er voldoende opbergruimte onder het ruime werkblad. Hieronder stelt u dit bureau volledig naar eigen wens samen.

afmetingen *

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 56222435 Categorieën: ,

Steigerhouten kinderbureau Evan heeft een kast aan de linker en rechter kant.

Dit steigerhouten bureau Evan is praktisch, stoer en perfect voor in zowel de jongens als meiden kamer. Met een kast aan beide kanten is er voldoende ruimte om huiswerk, boeken of andere spullen op te bergen. De deurtjes zijn te openen / sluiten door middel van een sleutel zoals u terugziet op de foto.

Afmetingen

Steigerhouten kinderbureau Evan is standaard in 3 diepte afmetingen te bestellen. Er is keuze uit een diepte van 40 cm, 50 cm en een diepte van 60 cm.
De kastgedeeltes aan beide kanten hebben heeft een standaard breedte van 50 cm en hebben 1 legplankje in het midden zodat het kastje 2 vakken heeft. De standaardhoogte van het bureau is 70cm. De totale lengte van dit bureau bepaalt u tussen de opties.

Hoe stel je deze zelf samen qua kleuren en houtsoort?

Bij het houtsoort bepaald u van welk soort steigerhout het deurtje gemaakt gaat worden, dit deurtje krijgt geen kleurbehandeling.
Bij de kleurbehandeling kiest u de kleur die de rest van het bureau krijgt.

Keuze voor diverse soorten steigerhout.

Tussen de opties heeft u voor dit steigerhouten bureau Evan de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling steigerhouten kinderbureau Evan

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling.
Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten bureau Evan op de foto.

Het bureau op de foto is 170 cm breed en 50 cm diep.
Verder heeft is het steigerhouten kinderbureau gemaakt van old-look steigerhout en heeft het geen kleurbehandeling gehad.
Verder is het bureau wel voorzien van een transparante coating op het blad.

Coating op het blad

Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat het blad van steigerhouten bureau Evan niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes.

Kwaliteit en montage van steigerhouten kinderbureau Evan

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Dit steigerhouten bureau Evan wordt standaard compleet gemonteerd geleverd.

Kan het bureau dan bij u thuis bijvoorbeeld niet naar boven? Geef dit dan even aan bij de opmerkingen. Wij zullen het bureau dan in delen voor u maken. Dit is natuurlijk ook handig als u het bureau komt ophalen en het anders niet in uw auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kinderbureau Evan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top