Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten bureau Lucas

Vanaf 155,00Levertijd: 3 - 9 weken

Dit steigerhouten bureau Lucas is een modern en stoer ontwerp voor de kinderkamer / tienerkamer. Het onderstel is gemaakt van 5 cm dikke steigerplanken. Het blad met opbergruimte is gemaakt van 3 cm dikke steigerplanken.

afmetingen *

kleurbehandeling onderstel *

kleurbehandeling blad *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorieën: ,

Steigerhouten bureau Lucas is een stoer bureau voor zowel jongens als meiden.

Dit steigerhouten bureau Lucas is perfect voor opgroeiende kinderen. Het bureau ziet er stoer uit maar is toch niet overweldigend aanwezig waardoor hij ook mooi zal staan in een kleinere kamer.

Afmetingen

De breedte van dit bureau kiest u zelf tussen de opties.
Maar er zijn uiteraard ook een aantal standaard afmetingen:

Diepte: 60 cm
Hoogte bovenkant blad: 75 cm
Hoogte onderkant blad: 61 cm
Open ruimte in het blad: 8 cm hoog.

Houtsoort

Dit bureau wordt standaard gemaakt van onze old-look steigerplanken. Het blad wordt gemaakt van onze 3cm dikke planken en het onderstel van onze 5cm dikke steigerplanken.

Wat ziet u op de foto?

Het steigerhouten bureau Lucas op de foto is 120 cm breed.
Het bureau is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad

Tussen de opties vindt u de keuze voor een coating op het blad. Wat houdt dit precies in? Een coating op het blad is in feite een waterafstotend beschermlaagje over het blad dat zorgt dat een vlekje niet gelijk wordt opgenomen door het hout. Hiervoor werken wij met ultra matte beschermende coating zodat het blad niet gaat glimmen maar zijn eigen kleur behoud.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Dit steigerhouten bureau Lucas wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Mocht het meubel bij u niet compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis passen of wilt u het afhalen en past het dan niet in de auto. Geen probleem, vermeld het even bij de opmerkingen tijdens uw bestelling. Het meubel wordt dan in delen voor u gemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten bureau Lucas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top