Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten kledingkast Mirthe

Vanaf 640,00Levertijd: 3 - 9 weken

Kinderkast Mirthe is de kleinere versie van kinderkast Kailey. Ook deze kast kunt u tussen onderstaande opties helemaal naar uw eigen wens samenstellen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1550 Categorieën: , Tags: ,

Steigerhouten kledingkast Mirthe voor kinderen heeft onwijs veel ruimte voor kleding.

Is uw kind toe aan een nieuwe of grotere kledingkast dan zou deze steigerhouten kledingkast Mirthe wel eens goed in de smaak kunnen vallen. Deze kledingkast kun je op zoveel verschillende manieren samenstellen dat hij zowel een stoere als lieve uitstraling kan hebben. Ook voor tweelingen is dit een veel gekozen kledingkast.

Afmetingen

Kinderkast Mirthe is zelf samen te stellen. Bij het keuzemenu begint u met het bepalen van de afmetingen van de linker + rechter kast. Vervolgens bepaald u hoe diep u de kast zou willen ( alle keuzes zijn buitenmaten ). Hierna heeft u de ruimte om de afmeting voor het tussenstuk zelf in te voeren, hiervoor rekenen wij tot 1 meter breedte geen extra kosten.

Keuze voor diverse soorten steigerhout.

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kledingkast de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten kledingkast Mirthe op de foto.

De kast op de foto bestaat uit 2 kasten van 80 x 190 cm met een tussenstuk van 30 cm, de kast is 40 cm diep.
Verder is deze gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft hij geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Onze steigerhouten kledingkasten worden in delen geleverd. Deze zijn als u handig bent natuurlijk zelf te monteren (hierbij wordt geen gebruiksaanwijzing meegeleverd). Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tussen de opties om deze door ons te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk in combinatie met bezorging door Barts meubelen.

diepte

, ,

afmeting kledingkast

2x kast van 50 x 180 cm, 2x kast van 50 x 200 cm, 2x kast van 60 x 180 cm, 2x kast van 60 x 200 cm, 2x kast van 70 x 180 cm, 2x kast van 70 x 200 cm

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

figuur

, , , ,

Montage

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kledingkast Mirthe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top