Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten kledingkast Emma

Vanaf 630,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze steigerhouten kledingkast Emma is perfect voor op de kinderkamer. Hieronder stelt u deze kledingkast voor kinderen naar uw eigen wensen samen.

Uitverkocht

Deze populaire steigerhouten kledingkast Emma stel je naar je eigen wens samen.

Is uw kind toe aan een nieuwe of grotere kledingkast dan zou deze steigerhouten Kledingkast Emma wel eens in de smaak kunnen vallen. Deze kledingkast voor de kinderkamer is stoer, stevig en heeft toch mooie details.

Afmetingen

Steigerhouten kledingkast Emma stelt u zelf samen tussen de opties. Eerst kiest u de afmeting en de diepte maat, vervolgens kiest u het houtsoort, de kleurbehandeling en het figuur. Hierna vindt u de indelingskeuze, hier heeft u een tekstveld om zelf in te vullen hoe u de binnenkant van de kast wilt indelen. Bijvoorbeeld links het hangedeelte en rechts planken of boven hanggedeelte aan beiden kanten en onderin planken, de keuze is aan u!

Keuze voor diverse soorten steigerhout.

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kledingkast de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten kledingkast Emma op de foto.

De kinderkast op de foto is 120×190 cm en is 50 cm diep.
Deze steigerhouten kledingkast is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Onze steigerhouten kledingkasten worden in delen geleverd. Deze zijn als u handig bent natuurlijk zelf te monteren (hierbij wordt geen gebruiksaanwijzing meegeleverd). Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tussen de opties om deze door ons te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk in combinatie met bezorging door Barts meubelen.

diepte

, ,

afmeting kledingkast

100 x 180 cm, 100 x 190 cm, 100 x 200 cm, 100 x 210 cm, 110 x 180 cm, 110 x 190 cm, 110 x 200 cm, 110 x 210 cm, 120 x 180 cm, 120 x 190 cm, 120 x 200 cm, 120 x 210 cm, 80 x 180 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

figuur

, , , ,

Montage

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kledingkast Emma” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top