Tv meubel industrieel

Op zoek naar een mooi tv meubel industrieel? Wij maken al onze meubelen op maat. Zowel het laswerk als het houtbewerken wordt in onze eigen werkplaats verzorgt. Dit zorgt ervoor dat alles op maat gemaakt kan worden. Ook kunnen we hierdoor relatief snel maatwerk leveren.

Zoveel mogelijkheden voor uw tv-meubel

Wij kunnen ieder tv meubel industrieel van hout en staal op maat maken. Ga je voor stoer industrieel met veel stalen details? Of misschien toch iets warmer door meer hout toe te voegen. Dan kun je nog kiezen tussen eikenhout en steigerhout. En natuurlijk kun je kiezen voor een tv-meubel met lades. Misschien houd u wel meer van deuren? Of een heel open ontwerp. Alles kan met onze maatwerk mogelijkheden.

Bij ieder van onze stoere tv-meubelen kunt u de afmetingen en afwerkingen zelf bepalen.

Tv-meubelen van zware kwaliteit

Een tv meubel industrieel. Al onze meubelen worden gemaakt van massieve houtsoorten. Een eikenhouten tv meubel is dus niet met een fineerlaag maar van mooie massieve eikenhouten planken. Ook ons staal is van mooie zware kwaliteit, echt staal. Want wij vinden dat je alleen door goede producten te gebruiken fantastische meubels kunt afleveren.

Ook kunnen meubelen van steigerhout en staal natuurlijk de echte industriele uitstraling hebben. En zijn deze soms net iets aantrekkelijker qua prijs.

steigerhoute- tv-meubel-romy.1

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

Scroll naar top