Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Of neem direct contact met ons op

Steigerhouten eettafel Amstelveen

Op zoek naar een steigerhouten eettafel Amstelveen? Wij maken steigerhouten eettafels in alle soorten en maten. Of u nu op zoekt bent naar een kleine eettafel of een grote eettafel. Met een houten onderstel of een stalen onderstel. Of gaat u voor iets zoals een mozaïekblad. Bij ons is alles mogelijk. 

Stel je steigerhouten eettafel Amstelveen zelf samen.

Steigerhouten eetkamertafels komen in alle vormen en maten. Daar bent u tijdens uw zoektocht vast al achtergekomen. Fijn want iedere woning en woonstijl is uniek. Bij ons stelt u dan ook uw eigen eettafel zelf samen.

Zoekt u een stoere eetkamertafel met een stalen onderstel en houten blad. Of misschien toch liever een landelijke eettafel met een mooi houten onderstel. Beide natuurlijk erg mooi en met heel veel keuzes. Daarom hebben wij een ruim assortiment verschillende steigerhouten eetkamertafels.

steigerhouten tafel met stalen U-onderstel.1

Verschillende vormen voor de steigerhouten eettafel.

Wij willen dat de nieuwe steigerhouten eettafel echt bij u (en uw gezin) past. Dit kan een tafel zijn met een stalen onderstel of een houten onderstel. Maar daar blijft het niet bij. Er is namelijk niet alleen een keuze voor het soort onderstel. Maar ook voor de vorm van het tafelblad.

Steigerhouten tafelbladen besteld u bij ons in diverse vormen. Een rechthoekig tafelblad is het meest gekozen. Maar natuurlijk kan een ronde eettafel van steigerhout, een vierkante eettafel of een ovale eetkamertafel ook heel goed.

steigerhouten-eettafel-danny-1.0

Je eigen steigerhouten eettafel Amstelveen samenstellen.

Of u nu op zoek bent naar een industriele eettafel. Een landelijke eettafel of een grote eettafel voor de hele familie. Liever een klein romantisch tafeltje? Iedere smaak en iedere gezinssamenstelling is anders. Daarom is bij ons alles mogelijk. Onze steigerhouten tafels kun je samenstellen d.m.v. de onderstaande opties: 

  • het soort steigerhout
  • de dikte van het steigerhouten tafelblad
  • verschillende vormen voor het steigerhouten blad.
    bijvoorbeeld rechthoekig, rond, vierkant of ovaal.
  • de afmetingen van de eettafel.
  • een houten of stalen onderstel
  • kleuren / coatingen
Steigerhouten tafel met stalen X-onderstel 1.3

Voorbeelden van verschillende steigerhouten tafels.

Steigerhouten eettafel Amstelveen

 

Uw maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 60 minuten vanaf Amstelveen. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de steigerhouten eettafel toch liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de nieuwe tafel graag bij u thuis. Bovendien proberen wij te leveren binnen 3 weken. Zo krijgt ook u de steigerhouten eettafel gemakkelijk en snel in Amstelveen.

Scroll naar top