Ook dit jaar sluiten wij het jaar af met nieuwe unieke steigerhouten actiemodellen voor de allerkleinsten.

Een nieuwe, stoere collectie met steigerhouten kindermeubelen.

Natuurlijk zijn wij het hele jaar door bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe meubels. Zowel voor kinderen als volwassenen. Maar eind van het jaar vinden wij het altijd leuk om een nieuw model speelkeuken / speelmeubel te ontwerpen die wij voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. De periode van Sinterklaas en Kerst is namelijk behalve heel gezellig vaak ook wel een beetje prijzig. Zelf vinden wij de nieuwe collectie onwijs leuk geworden. Jullie ook?

steigerhouten-actie-speelkeuken.4

De steigerhouten actie speelkeuken van 2019

Deze steigerhouten speelkeuken met stoer, zwart steigerhouten frame in de vorm van een dakje is ons nieuwste model. De kinderkeuken van steigerhout is uitgerust met een “oventje en kookplaat” en een houten wasbakje met houten kraantje.

steigerhouten-actiespeelkeuken.1

De steigerhouten actie speeltafel van 2019

Natuurlijk mag in deze collectie een stoere steigerhouten speeltafel niet ontbreken. Ook hier heeft u weer het stoere, zwart houten frame met een mooi bureau / speeltafel. Deze speeltafel wordt geleverd met 2 steigerhouten krukjes.

Het steigerhouten actie speelbureau van 2019

Dit steigerhouten speelbureau is waanzinnig voor in de kinderkamer. Heerlijke ruimte om te tekenen, kleuren en spelen en ook nog eens een handig opbergkastje. Dit speelbureau wordt geleverd met 1 steigerhouten krukje.

Wat is handig om te weten voor het plaatsen van een bestelling...

  • Bij ieder steigerhouten actiemeubel hebben wij de optie toegevoegd om een voorkeursweek voor bezorgen / afhalen te kiezen. 
    Wij zullen ons uiterste best doen om het dan zo in te plannen. Natuurlijk geld hierbij wel vol=vol. Om teleurstellingen te voorkomen willen we u dan ook vragen op tijd te bestellen.

  • Deze actiemeubelen hebben in tegenstelling tot onze andere kindermeubelen vaste afmetingen. Dit is om de prijs zo laag mogelijk te houden. Deze zijn dus niet volledig naar eigen wens samen te stellen.

  • Wist u al dat ons houten keukenspeelgoed uit assortiment gaat en daarom nu ook met extra voordeel te bestellen is.
Scroll naar top