Over Barts Meubelen

Tijd om meer te vertellen over wie wij zijn …

Toen Bart begon met het maken van meubelen waren dit voornamelijk steigerhouten meubelen voor zijn eigen huis. Al vrij snel stond zijn eigen huis vol maar zat hij nog vol met gave ideeën, zo kwamen dus de huizen en tuinen van familieleden en vrienden ook vol te staan met steigerhouten meubelen. Vanuit hier kwamen langzaam ook andere opdrachten en was het in 2013 dan eindelijk zover, de KvK-registratie en het begin van Barts meubelen.

Ondertussen hebben wij al vele woningen en tuinen voorzien van onze meubelen. Maar ook voor bedrijven verspreidt over het hele land hebben we hele leuke opdrachten mogen maken. Zo zijn we regelmatig te vinden in de regio Amsterdam, Den haag, Rotterdam, Breda en Tilburg. En ook in onze eigen regio Roosendaal – Bergen op Zoom en Steenbergen kun je regelmatig onze bus zien rijden.

Door alle prachtige opdrachten en jullie vertrouwen zien we het aantal bestellingen groeien en krijgen we de kans om onszelf te blijven vernieuwen en verbeteren. Zo heeft u intussen misschien al gezien dat we steeds meer houtsoorten in ons assortiment krijgen en dat ook de combinatie van hout en staal steeds geliefder wordt. De groei van het aantal bestellingen heeft er natuurlijk ook voor gezorgd dat Bart inmiddels niet meer alleen werkt maar dat we intussen met een gezellig team samenwerken aan al jullie mooie bestellingen.

Wij hopen dan ook dat jullie met veel tevredenheid bij ons blijven bestellen, want wat is er nu leuker als van je grootste hobby je werk te kunnen maken. Met oog op kwaliteit en goede service hopen we samen met jullie nog verder te mogen groeien en nog vele prachtige meubels te maken!