Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Over Barts Meubelen

Over Barts Meubelen

Misschien heeft u al even rondgekeken op onze site en gezien dat wij een divers aanbod aan meubelen hebben. Zo kunt u bij ons kiezen voor steigerhouten of eikenhouten meubelen maar ook meubelen van de combinatie hout en staal zijn erg geliefd. 

Zo hebben wij prachtige eikenhouten tafels met stalen onderstellen maar natuurlijk ook mooie boomblad tafels. En natuurlijk bent u ook voor kasten van eikenhout / steigerhout en staal bij ons aan het juiste adres. 

Alles kan bij ons op maat worden gemaakt naar uw eigen wens. Meer hierover vindt u op onze pagina over maatwerk.

 

Tijd om meer te vertellen over wie wij zijn en hoe wij ooit zijn begonnen.

Toen Bart ooit begon. met het maken van meubelen waren dit voornamelijk steigerhouten meubelen voor in zijn eigen huis. Al vrij snel stond zijn eigen huis vol maar zat hij nog vol met gave ideeën, zo kwamen dus ook de huizen en tuinen van familieleden en vrienden vol te staan met steigerhouten meubelen. Vanuit hier kwamen langzaam ook andere opdrachten en was het in 2013 dan eindelijk zover, de KvK-registratie en het begin van Barts meubelen.

Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder en hebben wij al vele woningen en tuinen mogen voorzien van onze meubelen. Maar ook voor bedrijven verspreidt over het hele land hebben we al leuke opdrachten mogen maken. Zo zijn wij regelmatig te vinden in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda en Tilburg. En natuurlijk ook in onze eigen regio Roosendaal – Bergen op Zoom en Steenbergen kun je onze bus regelmatig zien rijden.

Door alle prachtige opdrachten en jullie vertrouwen zien we het aantal bestellingen nog steeds iedere maand groeien en krijgen we de kans om onszelf te blijven vernieuwen en verbeteren. Zo heeft u intussen misschien al gezien dat we steeds meer houtsoorten in ons assortiment krijgen en ook de combinatie van hout en staal niet meer uit ons assortiment weg te denken is. 

Inmiddels werkt Bart al een aantal jaar niet meer alleen aan jullie bestellingen maar hebben wij een leuk creatief team met een passie voor hout en staal. Ook liggen er prachtige nieuwbouwplannen bij ons architecten bureau voor het bouwen van een nieuwe werkplaats / showroom medio juli 2020.

Wij hopen dat jullie met veel tevredenheid bij ons blijven bestellen, want wat is er nu leuker als van je grootste hobby je werk te kunnen maken. Met oog op kwaliteit en goede service hopen we samen met jullie nog verder te mogen groeien en nog vele prachtige meubels te maken.

 

Onze contactgegevens.

Barts meubelen
Herelsestraat 206
4726SV Heerle

Tel. 06-50450453
E-mail: info@bartsmeubelen.nl

Scroll naar top