Montage

Uw meubels zelf monteren of laten monteren

Een groot deel van onze meubelen wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Of uw meubel in delen geleverd wordt of al compleet in elkaar staat vindt u terug bij de informatie over uw meubel. Stel dat u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 16:00. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@bartsmeubelen.nl

Levering in delen

Sommige van onze producten worden in delen geleverd. Deze delen zijn zelf gemakkelijk aan elkaar te schroeven, de bevestigingsmaterialen worden in dit geval altijd met de bestelling meegeleverd, het enigste dat u dan nog nodig heeft is een schroevendraaier of boormachine.

Montage bij bezorging

Kiest u ervoor om uw meubels door ons te laten bezorgen is het mogelijk op bij de opties van het desbetreffende product te kiezen voor montage. Bij de bezorging helpt de chauffeur u dan om de meubels op de juiste plaats in huis te zetten en worden deze voor u gemonteerd. Echter kunnen wij vanwege de aansprakelijkheid, geen meubels, deuren en planken aan de muur monteren.

Scroll naar top