Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Montage

MONTAGE VOOR UW MEUBEL(S)

Een groot deel van ons assortiment meubelen wordt standaard complet gemonteerd geleverd. Of dit bij uw meubel het geval is kunt u terugvinden onder de tekst van het betreffende product. Indien dit niet het geval is wordt het meubel in delen geleverd en is de montage vaak redelijk eenvoudig. Bij deze producten vindt u ook vrijwel altijd de mogelijkheid om het meubel tegen een meerprijs door ons te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk i.c.m. bezorging.

DE MONTAGE ZELF UITVOEREN?

Bent u zelf handig? Dan kunt u de montage natuurlijk ook zelf uitvoeren. Wat hierbij wel even belangrijk is om te weten is dat het niet vergelijkbaar is met bijvoorbeeld een Ikea-bouwpakket. Bij ons zijn de delen groter en vinden wij de montage persoonlijk makkelijker. Maar er zijn geen handleidingen/bouwtekeningen beschikbaar. Een beetje inzicht is in dit geval dan ook wel handig (zeker bij bedden/kasten).

Verder denken ze in de werkplaats vooraf al mee hoe ze de delen zo eenvoudig mogelijk voor u kunnen aanleveren zodat de montage niet al te ingewikkeld hoeft te zijn. 

SFEERFOTO.GER.SANNE

AANDACHTSPUNTJE VOOR MONTAGE DOOR BARTS MEUBELEN

De chauffeur/monteur heeft de ruimte nodig om het product goed en veilig te kunnen monteren. Het kan zijn dat de chauffeur een tilletje nodig heeft om een meubel naar de gewenste plaats binnen uw woning te brengen. 

Wij hebben namelijk geen garagepark vol meubelwagens, chauffeuren en bijrijders. Maar  wel een vaste chauffeur/monteur die ook meehelpt in de werkplaats en dus onwijs handig en behulpzaam is!

Verder monteren wij geen meubels aan muren of gebouwen. 
Dus ook geen wandplanken / loftdeuren e.d. 

chauffeur.duane
Scroll naar top