Maatwerk

Wat leuk dat u deze pagina over maatwerk heeft gevonden. Waarschijnlijk heeft u al even rondgekeken op onze Website en is het u opgevallen dat bijna ieder product verschillende opties heeft. Bijvoorbeeld de keuze uit verschillende houtsoorten, afmetingen en kleurbehandelingen. 

Dit is niet omdat wij een groot magazijn hebben met duizenden meubels op voorraad. Al onze meubelen worden namelijk op bestelling gemaakt door onze meubelmakers. Vanaf het moment van bestellen wordt uw meubel op maat binnen enkele weken ( zoals bij het product aangegeven ) bij u thuis geleverd of klaar gezet voor afhalen. Maar mocht u op zoek zijn naar specifieker maatwerk leest u hieronder meer over de soorten maatwerk en welke stappen u hiervoor het beste kunt volgen.

Natuurlijk hebben wij niet ergens een magazijn met duizenden meubels. Al onze meubels worden op bestelling gemaakt en binnen enkele weken bij u thuis geleverd of klaar gezet voor afhalen. Maar mocht u op zoek zijn naar iets specifieker maatwerk leest u hieronder meer over de soorten maatwerk en welke stap(pen) u hiervoor het beste kunt volgen. Natuurlijk mag u bij vragen ook altijd direct contact met ons opnemen.

 

Een “standaard” meubel met afwijkende afmetingen.

Alle meubelen die u kunt vinden op onze website worden gemaakt op bestelling in onze eigen werkplaats. 
Het grootste voordeel hiervan is dat we de afmetingen van het meubel kunnen aanpassen naar uw interieur

Het kan natuurlijk voorkomen dat de maat die u graag zou willen niet tussen de opties staat. Dit is vaak geen enkel probleem. 
Als u telefonisch, per mail of via de chatfunctie contact met ons opneemt kunnen we u meestal gelijk verder helpen.

Een meubel met enkele kleine aanpassingen 
(maar in grote lijnen vergelijkbaar met een bestaand meubel.)

Een prachtig meubel gezien die toch net wat aanpassingen naar uw eigen wensen nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld de scharnieren die zijn gebruikt of een lade in plaats van een deurtje. Dit zijn voor ons kleine aanpassingen die makkelijk naar uw wensen aangepast kunnen worden. 

Ook hiervoor kunt u telefonisch, per mail of via de chatfunctie contact opnemen. 
Vaak kunnen we u gelijk vertellen wat het eventuele prijsverschil voor deze aanpassing is.

Maatwerk dat per tekening en/of voorbeeld kan worden aangeleverd.

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat u al eens iets tegen bent gekomen of een gaaf ontwerp heeft bedacht  wat u door ons wilt laten maken.
Ook hier helpen wij u natuurlijk graag mee verder. 

Wat u dan het makkelijkste kunt doen is een e-mail sturen met een schets / voorbeeld en de afmetingen die u graag zou willen hebben. Als u al weet van welke materialen / houtsoort u dit zou willen laten maken is het natuurlijk ook makkelijk om dit gelijk te vermelden. Dit ontwerp wordt dan overlegd met een van de meubelmakers en z.s.m. teruggekoppeld met adviezen en/of een offerte op maat.

Tot slot is er dan nog maatwerk dat bij u thuis moet worden opgemeten.

Natuurlijk kan het ook dat het maatwerk zo specifiek is dat het bij u thuis wordt opgemeten. Op dit moment is dit bij ons alleen mogelijk binnen een straal van 25 km. Mits onze planning dit toelaat.

Om hier een afspraak voor in te plannen vragen wij u een mail te sturen naar info@bartsmeubelen.nl. Vermeld hierin om wat voor soort project het gaat met eventuele foto’s samen met uw woonplaats en telefoonnummer. Wij proberen u dan binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Natuurlijk kunt u ook een bericht voor ons achterlaten door onderstaand contactformulier in te vullen.

aartsmeubelen-aan-het-werk