Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Maatwerk

Maatwerk meubelen

Wat leuk dat u deze pagina over maatwerk heeft gevonden. Waarschijnlijk heeft u al even rondgekeken op onze site en is het u misschien al wel opgevallen dat u bij bijna ieder product verschillende opties heeft. Bijvoorbeeld de keuze uit verschillende houtsoorten, afmetingen en kleurbehandeling.

Dit is niet omdat wij een groot magazijn hebben met duizenden meubels op voorraad. Maar omdat al onze meubelen op bestelling worden gemaakt door onze meubelmakers. Vanaf het moment van bestellen wordt uw meubel op maat binnen enkele weken ( zoals per product aangegeven ) bij u thuis geleverd of klaar gezet voor afhalen. 

Maar het kan natuurlijk dat u op zoek bent naar specifieker maatwerk. Hieronder leggen wij meer uit over de verschillende soorten maatwerk die wij aanbieden en welke stappen u hiervoor het beste kunt volgen. Natuurlijk kunt u bij vragen ook altijd direct contact met ons opnemen.

maatwerk pagina

Een standaard meubel 
met afwijkende afmetingen.

Alle meubelen die u kunt vinden op onze website worden gemaakt op bestelling in onze eigen werkplaats. Het grootste voordeel hiervan is dat we de afmetingen van het meubel kunnen aanpassen naar uw interieur.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de maat die u graag zou willen niet te vinden is tussen de opties. Dit is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Als u contact met ons opneemt kunnen we u in de meeste gevallen direct verder helpen.

Een meubel met enkele kleine aanpassingen.

Heeft u een prachtig meubel gezien maar zou u toch graag wat kleine aanpassingen laten maken aan dit meubel .Bijvoorbeeld deurtjes in plaats van lades. Of zou je zelf kiezen voor ander deurbeslag. Dit zijn voor ons kleine aanpassingen die we gemakkelijk kunnen aanpassen naar uw eigen wensen. 

In de meeste gevallen kunnen we u per mail / telefonisch meteen vertellen wat het eventuele prijsverschil is.

Maatwerk dat per tekening / voorbeeld kan worden aangeleverd

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat u al eens iets bent tegengekomen of zelf een leuk idee heeft bedacht dat u door ons wilt laten maken. Ook hier helpen wij u natuurlijk graag mee verder. 

Wat u in dit geval het beste kunt doen is een e-mail sturen met een schets / voorbeeld en de afmetingen die u graag zou willen hebben. Als u al weet van welke materialen / houtsoort u dit zou willen laten maken is het natuurlijk ook makkelijk dit gelijk te vermelden. Dit ontwerp wordt dan overlegd met de meubelmakers en z.s.m. teruggekoppeld met adviezen en/of een offerte op maat.

En tot slot: maatwerk dat bij u thuis moet worden opgemeten.

Natuurlijk kan het dat het maatwerk zo specifiek is dat het bij u thuis moet worden opgemeten. Dit is helaas bij ons alleen mogelijk binnen een straal van 25km. Onder voorbehoud dat de planning dit toelaat. 

Om hier een afspraak voor in te plannen vragen wij u een mail te sturen naar info@bartsmeubelen.nl. Vermeld hierin om wat voor soort project het gaat met eventuele foto’s samen met uw woonplaats en telefoonnummer. Wij proberen deze mail dan binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 

In de meeste gevallen zijn er aan deze afspraak kosten verbonden.

Natuurlijk kunt u ook een bericht voor ons achterlaten door onderstaand contactformulier in te vullen.

aartsmeubelen-aan-het-werk
Scroll naar top