Maatwerk

Als u al even rond heeft gekeken op onze website is u vast opgevallen dat u bij bijna ieder product veel verschillende opties hebt. Bijvoorbeeld verschillende houtsoorten, afmetingen en kleurbehandelingen. Natuurlijk hebben wij niet ergens een magazijn met duizenden meubels. Al onze meubels worden op bestelling gemaakt en binnen enkele weken bij u thuis geleverd of klaar gezet voor afhalen. Maar mocht u op zoek zijn naar iets specifieker maatwerk leest u hieronder meer over de soorten maatwerk en welke stap u het beste kunt volgen. Natuurlijk mag u bij vragen ook altijd contact met ons opnemen.

Een meubel met afwijkende afmetingen.

Alle meubelen die u kunt vinden op onze website worden gemaakt op bestelling. Het voordeel hiervan is dat we de afmetingen van het meubel kunnen aanpassen naar uw interieur. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat de maat die u graag zou willen toch niet tussen de opties staat. Dit is vaak geen probleem. Als u telefonisch,
per mail of via de chatfunctie contact met ons opneemt kunnen we u meestal gelijk verder helpen.

Een meubel met enkele kleine aanpassingen maar in de hoofdlijnen vergelijkbaar met een bestaand meubel.

Maar misschien heeft u een meubelstuk gezien maar bent u minder enthousiast over de scharnieren die zijn gebruikt. Of had u graag iets extra’s / anders gewild op de plaats van…

Ook hiervoor kunt u telefonisch, per mail of via de chatfunctie contact opnemen. Vaak kunnen we u gelijk vertellen wat het eventuele prijsverschil voor deze aanpassing is.

Een ontwerp op maat.

Het kan natuurlijk ook heel goed dat u zelf een waanzinnig ontwerp in gedachten heeft die u nog niet tegen bent gekomen op onze website.
Wij helpen u graag met het realiseren hiervan.

Het beste kunt u dan een mail sturen naar ons met een schets / voorbeeld en de afmetingen die u graag zou willen. Vanaf hier kunnen wij dan samen kijken naar de mogelijkheden hiervan.

Maatwerk dat bij u thuis moet worden opgemeten.

Natuurlijk kan het ook dat het maatwerk zo specifiek is dat het bij u thuis wordt opgemeten. Op dit moment is dit bij ons alleen mogelijk binnen een straal van 25 km. Mits onze planning dit toelaat.

Om hier een afspraak voor in te plannen kunt u het beste een mail sturen naar info@bartsmeubelen.nl. Vermeld hierin om wat voor soort project het gaat met eventuele foto’s samen met uw woonplaats en telefoonnummer. Wij proberen u dan binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

 

Nog vragen over een maatwerk opdracht of wilt u een maatwerk aanvraag doen.Laat hier een bericht voor ons achter en wij proberen binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.