Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kinderkeuken Zevenbergen

Kinderkeuken in Zevenbergen. Op zoek naar de allerleukste speelkeuken? Wij hebben een groot aanbod in steigerhouten speelgoedkeukens. Zo vindt u in ons assortiment stoere en schattige kinderkeukens. Klein en groot. En in allerlei kleuren. Voor zowel jongens als meisjes. Meestal gemaakt van steigerhout.

Speelkeuken

Speelkeuken in Zevenbergen. Een speelgoedkeuken voor kinderen blijft favoriet. Van kleins af aan leren kinderen veel, door en tijdens hun spel. Hun fantasie wordt door spelen steeds opnieuw geprikkeld. En met een kinderkeuken kopiëren ze bovendien vaak ons eigen gedrag. Zo zul je regelmatig verbaasd staan te kijken van de manier waarop jouw mini-me lekker staat te koken. Zo leuk en zo herkenbaar.

steigerhouten speelkeuken 10 (4)

Een “echte” steigerhouten speelkeuken

Een “echte” kinderkeuken voor kinderen in Zevenbergen. Net zoals die van mama en papa. Op de afmetingen na is deze kinderkeuken bijna echt. 

Onze speelkeukens worden bijna altijd gemaakt van steigerhout. Stevig en duurzaam. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Hadden wij al verteld dat onze speelkeukens ook in verschillende kinderdagverblijven worden gebruikt?

steigerhouten speelkeuken 15 (5)

Kinderkeuken Zevenbergen samenstellen

Het interieur is voor vele erg belangrijk. Wij begrijpen dat ook de speelkeuken hier een onderdeel van wordt. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze goed in je huis staat. Daarom kun je speelkeuken Zevenbergen naar eigen wens samenstellen. Hierbij is er keuze uit de volgende opties:

  • het soort steigerhout
  • de kleur
  • de werkblad hoogte
  • diverse figuren
  • de “oven”deur 
  • en de coating van het werkblad

Hierdoor zorgen we dat ook de nieuwe speelkeuken van de kind(eren) perfect combineert met jullie inrichting.

Keukenaccessoires voor de speelkeuken

Leuke accessoires maken de speelkeuken in Zevenbergen natuurlijk af! Ook hierin is de keuze groot. Van Keukengerei, keuken apparaten, groente, fruit, een sushi set tot verjaardagstaarten. Teveel om op te noemen.

Uw keuken prinses of keuken prins kan zich hier uren mee vermaken. Natuurlijk perfect in combinatie met de steigerhouten speelkeuken. Wij willen alleen het beste. Daarom vindt u bij ons alleen accessoires die zijn gemaakt van sterke materialen. Zoals hout en metaal.

steigerhouten speelkeuken 7 (6)
Steigerhouten speelkeuken 13

Kinderkeuken Zevenbergen

Uw houten maatwerk specialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 20 minuten rijden vanuit Zevenbergen. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Komt u langs? Wij nemen we graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken.

Stelt u de kinderkeuken liever online samen? Geen probleem. Met onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook uw kind zijn kinderkeuken in Zevenbergen. 

Scroll naar top