Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kinderkeuken Goes

Kinderkeuken in Goes. Op zoek naar de aller – leukste speelkeuken? Bij Bartsmeubelen meubelen vindt u een ruim aanbod in steigerhouten keukentjes. Zo vindt u in ons assortiment stoere en schattige kinderkeukens. Voor zowel jongens als meisjes. Meestal gemaakt van steigerhout.

Speelkeuken

Speelkeuken in Goes. Een speelgoedkeuken voor kinderen blijft favoriet. Van kleins af aan leren kinderen veel door en tijdens hun spel. Hun fantasie wordt door spelen steeds opnieuw geprikkeld. En met een kinderkeuken kopiëren ze bovendien vaak ons eigen gedrag. Zo zul je regelmatig verbaasd staan te kijken van de manier waarop jouw mini-me lekker staat te koken. Zo herkenbaar.

steigerhouten speelkeuken 10 (4)

Een “echte” steigerhouten speelkeuken

Een “echte” kinderkeuken voor kinderen in Goes. Net zoals die van mama en papa. Behalve de afmetingen is deze kinderkeuken bijna echt. Onze speelkeukens worden bijna altijd gemaakt van steigerhout. Stevig en duurzaam. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Hadden wij al verteld dat onze speelkeukens ook in kinderdagverblijven worden gebruikt?

steigerhouten speelkeuken 15 (5)

Kinderkeuken Goes samenstellen

Het interieur is voor vele erg belangrijk. Wij begrijpen dat ook de speelkeuken hier onderdeel van zal gaan uitmaken. Daarom kun je speelkeuken Goes naar eigen wens samenstellen. Hierbij is er keuze uit de volgende opties:

  • het soort steigerhout
  • de kleur
  • de werkblad hoogte
  • diverse figuren
  • de “oven”deur 
  • en de coating van het werkblad

Op deze manier willen zorgen we dat ook de nieuwe speelkeuken van de kind(eren) perfect combineert met jullie inrichting.

Keukenaccessoires voor de speelkeuken

Leuke accessoires maken de speelkeuken in Goes natuurlijk af! Ook hierin is de keuze groot. Van Keukengerei, keuken apparaten, groente, fruit, een sushi set, tot verjaardagstaarten. Teveel om op te noemen. Uw keuken prinses of keuken prins kan zich hier uren mee vermaken in zijn / haar speelkeuken. Bij ons vindt u alleen accessoires die zijn gemaakt van sterke materialen zoals hout en metaal.

steigerhouten speelkeuken 7 (6)
Steigerhouten speelkeuken 13

Kinderkeuken Goes

Uw houten maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 30 minuten vanaf Goes. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de kinderkeuken liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook uw kind zijn kinderkeuken in Goes.

Scroll naar top