Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kinderkamer Hoogerheide

Kinderkamer in HoogerheideOp zoek naar de aller – leukste kinderkamer van steigerhout? Bij ons vindt u een ruim assortiment steigerhouten kinderkamers. Van steigerhouten bedden en kledingkasten tot handige opbergers. Voor zowel de jongenskamer als meisjeskamer.

De steigerhouten kinderkamer

De steigerhouten kinderkamer in Hoogerheide. De kinderkamer is een belangrijke plek voor jouw kindje. Hier voelt hij / zei zich veilig. Een fijne plek om zichzelf even terug te trekken als het nodig is. Maar natuurlijk ook om te spelen. Hoe deze kamer eruit komt te zien is heel persoonlijk. 

Daarom vind u bij ons verschillende soorten bedden, kasten en bureau’s. Natuurlijk aan te passen op leeftijd. Zo hebben wij wiegjes, peuterbedden, tienerbedden en meer..

Steigerhouten bed herenhuisje

Kinderkamer Hoogerheide samenstellen

Ieder kind en iedere ouder heeft natuurlijk een andere smaak. Zeker voor de inrichting van de slaapkamer. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook de kinderkamer in Hoogerheide zelf samen te stellen is. Daarom kies je bij ieder meubel zelf voor:

  • het soort steigerhout
  • de kleur
  • de afmeting voor het matras
  •  de indeling van de kasten
Steigerhouten bed Joey

Opbergers voor de steigerhouten kinderkamer

Kinderen hebben nu eenmaal veel spullen. Zoals boekjes, knuffels, spelletjes enz… En dan als ze ouder worden natuurlijk hun schoolspulletjes. Het is fijn deze spullen een vaste plek te geven. Zo blijft de kinderkamer makkelijk opgeruimd.

In ons assortiment heb je keuze uit vele steigerhouten vakkenkasten en opbergkasten. Ook hebben wij verschillende opbergbakken en speelgoedkisten. Meestal gemaakt van steigerhout. 

 

steigerhouten vakkenkast 7
Kledingkast Mirthe

Kinderkamer Hoogerheide

Uw houten maatwerk specialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 10 minuten vanaf Hoogerheide. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Komt u langs? Wij nemen we graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken.

Stelt u de kinderkamer liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook uw kind zijn kinderkamer in Hoogerheide.

Scroll naar top