Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Kinderkamer Bergen op Zoom

Kinderkamer in Bergen op ZoomOp zoek naar de aller – leukste kinderkamer van steigerhout? Bij ons vindt u een ruim assortiment steigerhouten kinderkamers. Van steigerhouten bedden en kledingkasten tot handige opbergers. Voor zowel de jongenskamer als meisjeskamer.

De steigerhouten kinderkamer

De slaapkamer is een belangrijke plek voor jouw kindje. Hier voelt hij / zei zich veilig. Een fijne plek om zichzelf even terug te trekken als het nodig is. Maar natuurlijk ook om te spelen. Hoe deze kamer eruit komt te zien is heel persoonlijk.

Daarom vind u bij ons verschillende soorten bedden, kasten en bureau’s voor de steigerhouten kinderkamer in Bergen op Zoom. Natuurlijk aan te passen op leeftijd. Zo hebben wij wiegjes, peuterbedden, tienerbedden en meer..

Steigerhouten bed herenhuisje

Kinderkamer samenstellen

Ieder kind en iedere ouder heeft natuurlijk een andere smaak. Zeker voor de inrichting van de slaapkamer. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook de kinderkamer Bergen op Zoom van steigerhout zelf samen te stellen is. Hierom kun je bij ieder meubel kiezen voor:

  • het soort steigerhout
  • de kleur
  • de afmeting voor het matras
  •  de indeling van de kasten
Steigerhouten bed Joey

Opbergers voor de steigerhouten kinderkamer

Kinderen hebben nu eenmaal veel spullen. Zoals boekjes, schoolspullen, spelletjes enz… Het is fijn om deze spullen een vaste plek te geven. Zo blijft de met zorg uitgekozen slaapkamer opgeruimd. 

In ons assortiment heb je keuze uit vele steigerhouten vakkenkasten en opbergkasten. Ook hebben wij verschillende opbergbakken en speelgoedkisten. Meestal gemaakt van steigerhout. 

steigerhouten vakkenkast 7
Kledingkast Mirthe

Stel de slaapkamer voor uw kind zelf samen.

Uw houten maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 10 minuten vanaf Bergen op Zoom. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Komt u langs? Wij nemen we graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken.

Stelt u de kinderkamer liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook uw kind zijn kinderkamer in Bergen op Zoom.

Scroll naar top