Industriële kast

Een industriële kast is aanwinst voor ieder interieur en iedere woonruimte. Zoek je een kast voor de woonkamer of keuken of misschien toch voor de hal. Industriële kasten vindt u bij ons in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een industriële boekenkast of een vakkenkast industrieel. Natuurlijk staat een industriële garderobekast ook prachtig in de hal. 

Onze industriële kasten worden handgemaakt in iedere gewenste afmeting.  Of u nu op zoek bent naar een grote stoere kast of een smalle kast met veel opbergruimte of alleen maar open vakken. Alles is mogelijk. Bovendien zijn onze industriële kasten niet alleen stoer, robuust en eigentijds. Ze zijn ook van mooie, zware kwaliteit. Echt een blikvanger voor in uw woning.

Kasten gemaakt van hout en staal

Op zoek naar een industriele kast van hout en staal. Er zijn natuurlijk onwijs veel mogelijkheden en combinaties. Een kleine greep uit het assortiment. Een industriële boekenkast, een dressoir of een stoere industriële buffetkast. 

De stalen kasten ingelegd met hout kunnen bij ons in iedere afmeting worden gemaakt. Dus een kleine kast, grote kast, smalle kast of een complete wandkast alles kunnen wij voor u op maat maken. 

 

vakkenkast-eikenhout-en-staal-6.19

Uw industriële kast samenstellen

Een industriële kast is een echte blikvanger in huis. Of het nu een stoer dressoir, een computerkast of een boekenkast is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het mooi past bij de rest van uw woning. 

Daarom stelt u bij ons deze kasten naar eigen wensen samen. Zo kunt u kiezen uit:

 

  • verschillende staaldiktes
  • diverse houtsoorten
  • alle afmetingen
  •  verschillende kleuren op het staal zoals zwart en wit
 
 

Bekijk hier meer industriële kasten

Hieronder een korte impressie van ons aanbod. Hierin vindt u industriële buffetkast, dressoirs, computerkasten, wandkasten, vakkenkasten en boekenkast. Natuurlijk ook voor mooie accessoires zoals een wandrek, wandplank of opbergers van hout en staal.

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

Scroll naar top