Informatiecentrum

Industriele boekenkast

Op zoek naar een industriele boekenkast. Bekijk dan eens de onze maatwerk mogelijkheden voor een prachtige boekenkast van hout en staal. Of het nu gaat om een complete wandkast industrieel of een klein zwart industrieel boekenkastje. Alles is mogelijk op maat. Verder zijn onze boekenkast mooie zware stalen kasten. 

Boekenkasten van hout en staal

Op zoek naar een stoere, industriele boekenkast. Bekijk dan eens onze boekenkasten van hout en staal. Een prachtige industriele combinatie. Mooi voor bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor.

Verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuren, zoals mat-zwart staal of wit staal. Ook het soort hout, bijvoorbeeld eikenhout of steigerhout zijn een van de vele keuzes.

boekenkast-hout-en-staal-3.7
boekenkast-hout-en-staal-3.2

Je industriele boekenkast samenstellen.

 Een industriële boekenkast is een echte blikvanger in huis. Of het nu een kleine, grote, hoge of lage boekenkast is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het mooi past bij de rest van uw woning. 

Daarom stelt u bij ons de boekenkasten naar eigen wensen samen. Zo kunt u kiezen uit: 

  • verschillende staaldiktes
  • diverse houtsoorten
  • alle afmetingen
  •  verschillende kleuren op het staal zoals zwart en wit

Bekijk hier enkele voorbeelden uit ons assortiment.

Hieronder een korte impressie van ons aanbod met verschillende industriele boekenkasten. Zo heeft u grote wandkasten en kleine boekenkastjes. Natuurlijk is ook een mooie wandplank voor uw boeken een optie.

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland.

Zo bezorgen wij regelmatig in de volgende plaatsen:

Scroll naar top