Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

b_img_6401_

Welkom

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″]
[et_pb_text admin_label=”Text”]

Uw woonstijl…

Gecombineerd met onze houten meubelen!

Een van de prachtige voordelen van onze houten meubelen is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Het maakt niet uit wat uw woonstijl is. Industrieel, landelijk, of misschien houdt u van een hele natuurlijke inrichting. Wij helpen u graag met het vinden of ontwerpen van meubelen die bij jullie woonideeën passen.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stoere kinderkamer of een prachtig speelmeubel, er zijn onwijs veel mogelijkheden.
Ook vindt u bij ons veel producten met de combinatie hout en staal. Deze stoere combinatie zien we in steeds meer interieurs terugkomen en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Wij werken met meerdere houtsoorten, hoofdzakelijk eikenhout en steigerhout. Maar ook voor boombladen en douglas kunt u bij ons terecht. Het voordeel van hout is dat het een sterk en zeer duurzaam materiaal is. Het kan tegen een stootje en omdat wij alles op maat maken kunt u uw meubelen helemaal aanpassen op uw wensen en woning.

Kijk gezellig rond op onze website en als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of onze verschillende houtsoorten, kijk dan eens op onze informatie pagina’s. Voor verdere vragen en/of meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via de contact-pagina of kom eens langs bij onze showroom te Heerle, wij helpen u graag verder!

[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Scroll naar top