Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Meubelen gemaakt van hout en staal

Onze favoriete combinatie, meubelen van eikenhout en staal of wat natuurlijk steigerhout en staal. Op deze pagina laten we graag meer mogelijkheden van deze mooie combinatie zien en vertellen we meer over de mogelijkheden van een maatwerk ontwerp. 

Maatwerk producten van hout en staal

Waanzinnig hé, meubelen met de combinatie van hout en staal. Meubelen met deze combinatie vinden wij niet alleen erg stoer staan in je interieur maar tegelijkertijd ook een prachtige, luxe uitstraling hebben.

In verschillende categorieën op onze website vindt je al een divers aanbod met meubelen van hout en staal. Zo hebben we vele stoere kasten van steigerhout en staal of eikenhout en staal. En vindt je natuurlijk ook diverse dressoirs en tafels met deze combinatie.Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als alleen de producten die u al standaard kunt vinden op onze website. 

“Een van de grote voordelen van bestellen bij ons is dat we alles zelf maken. Hierdoor kunnen wij de meubelen maken die perfect aansluiten bij al uw wensen. “

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan eens een bezoek naar onze werkplaats / showroom te Heerle NB.

Kom eens gezellig langs in onze showroom/werkplaats en bespreek direct met Bart
(of een van zijn collega’s) uw maatwerk wensen.

Geen extra kosten voor maatwerk projecten. De kosten van een maatwerk meubel zijn vergelijkbaar met de kosten van een “standaard” meubel. 

04810ed3e78d642b8114e91177594960
bart.maatwerk

Een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom/werkplaats?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Wij vertellen hier graag meer over bij ons in de showroom / werkplaats. Hier een afspraak voor inplannen is niet nodig maar wilt u niet te lang hoeven wachten is dit wel handig.

Ondanks dat wij op onze site al proberen zo veel mogelijk informatie met u te delen zult u hoogstwaarschijnlijk toch nog vragen hebben. Deze kunnen we de dan gelijk voor u beantwoorden. Natuurlijk kunt u dan ook direct de houtsoorten / kleurbehandelingen ed. in het echt bekijken. 

Wij werken met massieve houtsoorten, voornamelijk eikenhout en steigerhout. Ook werken wij natuurlijk met staal en wordt bij ons alles in eigen werkplaats gemaakt. Dit maakt de mogelijkheden voor maatwerk heel divers. De mogelijkheden kunnen wij natuurlijk per telefoon / mail bespreken. Maar als het mogelijk is om langs te komen werkt dit vaak wel het makkelijkst.

Wij vinden het belangrijk dat u ook op uw maatwerk meubel niet te lang hoeft te wachten. Daarom is de levertijd van een maatwerk meubel gemiddeld  3-5 weken, evenals onze overige meubelen.

Om een afspraak in te plannen kunt u bellen naar 06-50450453 of mailen naar info@bartsmeubelen.nl

Onze leukste maatwerk projecten worden vaste producten in ons assortiment.

Soms hebben we maatwerk aanvragen die zo leuk uitpakken dat we ze toevoegen aan ons vaste assortiment. Hieronder zie je een voorbeeld van 2 maatwerk artikelen die wij zo leuk vonden dat ze zijn toegevoegd aan ons vaste assortiment. Meer informatie over maatwerk vindt u hier.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Dus zijn er vragen / opmerkingen, neem alstublieft contact met ons op.

Wij bezorgen onze meubelen zelf.
Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een samen een datum in te plannen.

Wij doen altijd ons uiterste best de levertijd van uw bestelling zo kort mogelijk te houden. 

Gemiddeld is de levertijd 3-5 weken.

Wij controleren altijd uw bestelling na ontvangst om te controleren of het hele proces goed is doorlopen. 

74f515bfe665b90b804700f2c57b7a85

Onze bezorgservice

Wij vinden het erg belangrijk om onze meubelen zelf te bezorgen. Dus niet via een extern koeriersbedrijf. Waarom?

Wij maken al onze meubelen met de grootste zorg, aandacht en kwaliteit. We vinden het ook belangrijk dat deze met dezelfde zorg bij u geleverd moeten worden. Dit betekend dat de producten goed verpakt moeten worden. Er voorzichtig mee om gegaan moet worden en dat er altijd een deskundige medewerker moet zijn om deze waar nodig te monteren. 

Deze deskundige medewerker, onze chauffeur, is dan ook niet alleen te vinden op de weg maar werkt ook mee bij ons in de werkplaats zodat zijn kennis altijd up to dat blijft.

Wat vonden de klanten die u voorgingen..

Isa van Driel
Isa van Driel
Lees verder
Super blij met het tv meubel, op de afgesproken datum geleverd en nog mooier als dat ik verwacht had. In een woord GEWELDIG!
René Buchinhoren
René Buchinhoren
Lees verder
Het staal van de kast ziet er echt supermooi uit! Ook de gebruikte steigerhouten planken hebben precies de juiste look en feel. Boven verwachting!
Yvonne van Deutekom
Yvonne van Deutekom
Lees verder
Mooi stevig bed, op maat gemaakt. Hele goede service en prachtig afgewerkt. Wij zijn heel erg tevreden.
 Rinze Winters
Rinze Winters
Lees verder
Mooi rustiek eiken bed met stalen accenten en nachtkastjes. Vriendelijke en nette service. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Previous
Next

Bezoekadres

Barts meubelen
Herelsestraat 206
4726SV Heerle
T. 06-50450453

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:00 tot 16:00

Blijf op de hoogte via social media

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste nieuwe producten, leuke tips en aanbiedingen.
Volg ons dan op social media.

Scroll naar top