Eikenhouten eettafel

Op zoek naar een eikenhouten eettafel? Onze eikenhouten tafels zijn er in alle soorten en maten. Met een dik eettafel blad en robuuste stalen poten. Of misschien zoekt u toch een wat subtieler onderstel. Bij ons kan alles op maat worden gemaakt.

Industriele eettafel van eikenhout

De meest gekozen tafel uit 2019 blijft toch wel de combinatie van een eikenhouten tafelblad met stalen onderstel. Maar hierin zijn natuurlijk heel veel variaties. Ga je voor echt stoer. Met een robuust stalen onderstel en een dik eettafel blad. Of liever een wat subtielere eetkamertafel. Alles kan bij ons op maat worden gemaakt.

 

Rustiek eikenhouten eettafel met stalen strip U-onderstel
eettafel vintage eiken met v-groef zelf samen te stellen 6

Eikenhouten eettafel op maat

Bij ons kunt u alle kanten op met uw eikenhouten eettafel. Wilt u een ronde eettafel van eikenhout of misschien toch liever een vierkante tafel. Gaat u voor een mooi massief eikenhouten blad van 40mm dik. Of misschien toch voor een 80mm dik blad. Alles kan op maat worden gemaakt. Hier een klein overzicht van de vele keuze opties:

  • soort eikenhout
  • afmetingen
  • vorm, rond, vierkant, langwerpig
  • dikte van het blad
  • diverse houten onderstellen
  • diverse stalen onderstellen
  • kleur van de onderstellen
  • coating op het blad

Massief houten tafels in alle soorten en maten.

Al onze eikenhouten tafelbladen worden gemaakt van massief eikenhout. Hierbij heeft u dan nog de keuze voor verschillende soorten eikenhout. Zoals rustiek eikenhout, vintage eikenhout, gebrand eikenhout en donker eikenhout. Ook hebben wij diverse kleuroliën om deze bladen eventueel een andere kleur te geven.

Wij zitten niet aan afmetingen gebonden. Dit komt doordat wij alles maken in onze eigen werkplaats. Zowel het lassen van de stalen onderstellen als het houten blad. Dus gaat u voor een ronde eettafel met stalen onderstel of een mooi houten tafel alles is mogelijk. 

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

Scroll naar top