Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Of neem direct contact met ons op

Boomblad eettafel Amstelveen

Boomblad eettafel in Amstelveen. Onze boomstamtafels zijn er in alle soorten en maten. Met een dik eettafel blad en robuuste stalen poten. Of misschien heeft u liever mooie houten poten. Bij ons kan alles op maat worden gemaakt.

Een prachtig tafel uit de natuur

Een favoriet in 2019 is toch wel de boomblad tafel in Amstelveen. Ieder boomstamblad heeft een andere vorm en tekening. Dit maakt ieder blad uniek. Zo is er altijd een blad die perfect past bij jou. Een echt cadeau vanuit de natuur.

In ons assortiment vindt je boombladen van eikenhout en suarhout. In diverse afmetingen en diktes. Combineer het boomblad met een stalen of houten onderstel naar keuze. 

eikenhouten-boombladtafel-nat

Stel je eigen boomblad eettafel in Amstelveen samen.

Iedere boomblad eettafel kan bij ons volledig op maat worden gemaakt. Zo kunt u zowel de lengte, breedte en dikte van het boomblad zelf bepalen. 

Hier een klein overzicht van de vele keuze opties:

  • soort hout
  • afmetingen
  • vorm, grillig boomrand/ strakke boomrand
  • dikte van het blad
  • diverse houten onderstellen
  • diverse stalen onderstellen
  • kleur van de onderstellen
  • coating op het blad

Kom je boombladtafel uitzoeken in onze werkplaats/showroom.

Wij hebben een selectie boombladen in onze werkplaats klaar staan om te bekijken. 

Combineer een boomblad met een mooi houten onderstel voor een natuurlijke uitstraling. Of met een stalen onderstel voor een stoere uitstraling. Natuurlijk kunnen ook de boombladen behandeld worden met kleuroliën om deze bladen een andere kleur te geven. 

 
eikenhouten boomblad tafel.7

Boomblad eettafel Amstelveen.

Uw houten maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 70 minuten vanaf Amstelveen. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om samen met ons uw boombladtafel samen te stellen.

Stelt u de boombladtafel liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook u uw mooie massieve boomblad eettafel in Amstelveen.

Scroll naar top