Behandelen van het staal

Als u al even rond heeft gekeken op onze website bent u vast tegen gekomen dat er meerdere manieren zijn om het staal van onze meubels te laten behandelen. Op deze pagina geven wij graag meer uitleg over deze opties.

Het transparant spuiten van het staal.

Tussen de opties kunt u kiezen voor het transparant spuiten van het staal. Op het niet behandelen van het staal na is dit de voordeligste optie. 

Het transparant spuiten van het staal houdt in dat de kast een doorzichtig laagje krijgt bij ons in de werkplaats. Dit laagje biedt minimale bescherming tegen bijvoorbeeld het vocht van het afnemen met een vochtige doek van het staal. Maar is absoluut niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Het poedercoaten van het staal.

Tussen de opties vindt u overal terug dat u het staal kunt laten poedercoaten. Maar wat houdt dat poedercoaten nu precies in?

Bij poedercoating worden onze stalen frames bij een gespecialiseerd bedrijf eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Na deze laag is het stalen frame in de juiste kleur behandeld en heeft dit een goede beschermlaag. Ook is het frame dan geschikt voor vochtige ruimtes.

Transparante poedercoating

Zwarte poedercoating

Mat zwarte poedercoating

Mat wit poedercoating

Antraciet poedercoating

Scroll naar top