Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Afhalen

UW BESTELLING AFHALEN BIJ BARTS MEUBELEN

Twijfelt u om een bestelling bij ons te plaatsen en zelf te komen ophalen, leuk! Hieronder een aantal handige tips / eventuele antwoorden op uw vragen.

KORTE LEVERTIJD / UIT VOORRAAD

Kiest u voor een product met een korte levertijd of wellicht wel direct uit voorraad leverbaar. Dan staat deze na ontvangst van de bestelling meestal binnen enkele uren voor u klaar. Veel producten kunt u zelfs na een telefoontje al direct komen ophalen. Heeft u iets gevonden dat u per direct wilt ophalen en twijfelt u? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

SAMENGESTELD PRODUCT

Kiest u voor een product met een levertijd die u zelf heeft samengesteld op de website. Dan is dit een product die nog door ons gemaakt moet worden. Vaak kunt u bij afhalen wel rekening houden met de kortst benoemde levertijd. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met hierin een datum vanaf wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

TIPS VOOR AFHALEN

Controleer of het meubel in uw auto/bus past.
Het klinkt vanzelfsprekend maar controleer goed of het bestelde meubel in de auto past. Al onze meubelen worden compleet gemonteerd / in grote delen geleverd. Dit kunt u in het tekstveld onder het product terugvinden.

 

Breng evt. een oud laken / deken mee bij afhalen.
Onze producten passen vaak niet makkelijk in dozen. Uiteraard hebben wij het e.a. beschikbaar aan beschermende materialen zoals sealfolie en karton. Maar het kan handig zijn om zelf iets mee te nemen.

Hulp bij laden.
Er is hier altijd iemand aanwezig om even te helpen uw meubel in de auto / bus te zetten. Dit is uiteraard alleen als het op een “normale manier” in uw wagen past. 😉

AFHAALADRES

 BARTS MEUBELEN
HERELSESTRAAT 206
4726SV HEERLE (NB)

Onze openingstijden vindt u hier.

Scroll naar top